Τρύπα

Βαριόμουν, βαριέμαι, βαρέθηκα! Βουλιάζω!

Black_Hole_Milkyway

Ωραία, έχουμε μια τρύπα και αρχίζουμε να τη γεμίζουμε: ταξίδια, σπουδές, γυναίκες, φίλους, στεναχώριες, χαρές (και γλέντια), ξενύχτια, ποτά ναρκωτικά και φαγητά. Σεξ! Εντάξει, δε βάζουμε τα πάντα μέσα, ό,τι μπορούμε.
ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ*
Όχι δε σου λέω ότι κάτι φαίνεται στο βάθος, μιλάμε είναι τόσο άδεια όπως ήταν την πρώτη φορά που την είδα. “Υπερβολές” θα μου πεις. Χέστηκα, πες ό,τι θες.
Να μπορούσα να τη γέμιζα, ακόμα και με σκατά, να ανοίξω μια άλλη γαμώτο. Είναι δυνατόν να παίρνουμε μόνο μια τρύπα μαζί μας?????
Ναι, υπάρχει η πιθανότητα να μη γέμιζε ούτε η άλλη. Ε, γι’ αυτό τρελαίνομαι! Δεν είναι πως τη γεμίζεις ε; αλλά με τι, οπότε τα σκατά μάλλον δε βοηθάνε.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί εγώ πρέπει να την βλέπω αυτή την τρύπα; Δεν μπορούσε να περνούσα από δίπλα και να συνεχίσω; ΔΕ ΘΕΛΩ. Είτε δώσε μου κάτι να της χώσω ή κλείσε μου τα μάτια. Κάνε με μαλάκα. ΜΑΛΑΚΑ!
Είσαι τυφλός στο Θέατρο, κουφός σε συναυλία, ευνούχος σε χαρέμι, διαβητικός σε ζαχαροπλαστείο, παρθένος στην πρώτη γραμμή. Το πιασες το νόημα: Δε γαμάς. Οπότε… γιατί να δεις την τρύπα;
Μια απάντηση και μια βοήθεια.
Παρακαλώ

*Να φανεί κάτι, ότι υπάρχει πάτος τουλάχιστον
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: